Antislip coating

Zorg voor een veilige vloer met een hoogwaardige antislip coating!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en u moet er natuurlijk niet aan denken wat er kan gebeuren bij een gladde of natte vloer in uw woning of bedrijf. Met de antislip coating van Gietvloerdoehetzelf.nl voorkomt u gevaarlijke situaties en zorgt u ervoor dat uw werknemers of huisgenoten onder alle omstandigheden veilig kunnen rondlopen. Onze antislip coatings zijn geschikt voor woningen en bedrijfsruimtes, maar bijvoorbeeld ook voor buitenruimtes zoals een balkon of een galerij. De antislip coating van Gietvloerdoehetzelf.nl is eenvoudig in het onderhoud en, ook bij intensief gebruik, bijzonder duurzaam.

Om optimale veiligheid te garanderen, raden wij aan om de antislip coating om de 5 jaar opnieuw aan te brengen. Hoe vaak dat precies nodig is, hangt af van het type coating dat u kiest. Met behulp van de heldere stap-voor-stap instructies van onze site kunt u de antislip coating eenvoudig zelf aanbrengen en bespaart u enorm op de kosten.

Welk type antislipcoating voor u het meest geschikt is, hoe u de antislip coating moet onderhouden en hoe de coating moet worden aangebracht, vertellen wij u natuurlijk graag. De meeste informatie vindt u op onze website, maar voor specifieke wensen, vragen en advies kunt u ons altijd bereiken.

Neem contact met ons op via de mail: info@gietvloerdoehetzelf.nl.