Coating vloer

Breng zelf een coating op uw vloer aan met producten van Gietvloerdoehetzelf.nl

U heeft geen dure vaklui nodig om een prachtige coating vloer aan te leggen. Bij Gietvloerdoehetzelf.nl vindt u doe het zelf gietvloeren en coatings alsmede alles wat u nodig heeft om helemaal zelf een coating vloer aan te brengen. Eenvoudig en voordelig! Wilt u uw bestaande vloer beschermen tegen krassen en slijtage? Dan is een transparante coating ideaal om uw vloer een duurzame beschermlaag te geven. Bent u eigenlijk wel uitgekeken op uw huidige vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een vloer coating in oneindig veel mooie kleuren en van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Met behulp van de complete vloercoating doe-het-zelf pakketten van Gietvloerdoehetzelf.nl is het aanbrengen van zo’n stijlvolle coating op uw vloer eenvoudiger dan u denkt. Alles wat u nodig heeft voor het aanbrengen van de coating vindt u in dit handige pakket. Met de heldere stap-voor-stap instructies over het aanbrengen van de coatinglaag geeft u uw vloer een nieuwe uitstraling.

Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer coating die aan uw specifieke wensen voldoet. Wij kunnen u ook voorzien van een professioneel kleuradvies. U kunt onze technische adviseurs altijd bereiken via e- mail: info@gietvloerdoehetzelf.nl.