Over gietvloerdoehetzelf.nl

Ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen van gietvloeren en coatingsystemen

Complete webshop voor  de beginnende- en gevorderde doe-het-zelver

Gietvloerdoehetzelf.nl biedt doe-het-zelvers een complete winkel  voor  de aanleg van hoogwaardige gietvloerproducten en coatingsystemen, producten geheel op maat geprepareerd zodat u zelf snel en efficiënt aan de slag kunt gaan. Of het nu gaat om een sterke epoxycoating of een strakke polyurethaan gietvloer, via deze webshop bestelt u artikelen alsmede complete doe-het-zelf pakketten voor een aantrekkelijke prijs. Door nauw samen te werken met internationale leveranciers, bieden wij het gehele jaar  scherpe prijzen voor doe-het-zelvers.

Alle producten snel in huis

Gietvloeren of coatings appliceren kunt u geheel zelfstandig, mits goed voorbereid en voorzien van hoogwaardige producten waar de meest doorgewinterde professionals al jaren mee werken.  Na het aanschaffen van een product in onze webshop met iDeal, sturen wij uw pakket op via TNT Post of UPS. U heeft de door u bestelde artikelen al binnen drie dagen in huis. Afhalen is ook mogelijk. Door 50% aan te betalen en de andere 50% in onze showroom af te rekenen, heeft u onze producten al binnen 24 uur in huis.

Snel, betrouwbaar, uitstekende service en een optimale prijs-kwaliteitverhouding, de producten van gietvloerdoehetzelf.nl worden geselecteerd uit het meest recente aanbod van erkende leveranciers van epoxy- en polyurethaanproducten.