Coatingvloer doe het zelf

Een coatingvloer aanbrengen? Doe het zelf!

Doe het zelf met een beetje hulp van Gietvloerdoehetzelf.nl!
Zelf een strakke coatingvloer aanbrengen wordt nu heel eenvoudig met de hulp van Gietvloerdoehetzelf.nl. Op onze website vindt u complete doe-het-zelf pakketten voor het aanbrengen van een mooie coatingvloer en bovendien vindt u op onze site heldere instructies en een stap-voor-stap handleiding waardoor er niets mis kan gaan. Met behulp van het stappenplan kunt u eenvoudig zelf vaststellen welke coatingvloer het meest geschikt is voor uw vloer. Zodra u de keuze gemaakt heeft, bestelt u de doe-het-zelf coatingvloer in een paar muisklikken via onze webshop. De coatingvloer wordt vervolgens keurig bij u thuis bezorgd, zodat u direct aan de slag kunt met het aanbrengen van uw nieuwe vloerafwerking.

Het aanbrengen van de coatingvloer ook voor de minder ervaren klusser prima te doen. Een beetje gevoel voor kwasten en rollen heeft u natuurlijk wel nodig, maar met gezond verstand en onze uitgebreide stap-voor-stap instructies kan het bijna niet mis gaan. Wij staan natuurlijk altijd voor u klaar met advies en handige tips. Mocht u tijdens het aanbrengen van de coatingvloer toch tegen problemen aanlopen, dan kunt u altijd even bellen.

Onze technische specialisten adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte doe-het-zelf coatingvloer en kunnen u ook helpen met  kleuradvies. Alle informatie over het aanbrengen van doe het zelf coatingvloeren vindt u op Gietvloerdoehetzelf.nl.

Natuurlijk kunt u bij vragen altijd even contact met ons opnemen, via de mail: info@gietvloerdoehetzelf.nl.