Vloercoatings

Vloercoatings: de trendy basis voor bijna elke ruimte

Vloercoatings op basis van epoxy zijn razend populaire afwerkingen voor magazijnen, werkplaatsen, showrooms en garages. Op deze plekken worden ze nog steeds graag gebruikt, maar de ijzersterke eigenschappen van vloercoatings zijn ook niet onopgemerkt gebleven in de wereld van de binnenhuisarchitectuur. Een vloercoating is bijzonder eenvoudig in het onderhoud, hygiënisch, slijtvast, veilig en geeft iedere ruimte een frisse en moderne uitstraling. Perfect voor in ieder interieur, zowel thuis als in uw winkel of voor kantoor.

De mogelijkheden van epoxy vloercoatings zijn eindeloos. Iedere gewenste kleur is mogelijk en door kleine kleurvlokjes (flakes) in de vloer te strooien, kunt u een persoonlijke tintje geven aan uw vloercoating. Een epoxy vloercoating past zich naadloos aan uw smaak of interieur aan en geeft iedere ruimte een prachtig strakke afwerking.

Een epoxy vloercoating is zo aangebracht!
Het aanbrengen van epoxy vloercoatings is veel eenvoudiger dan u denkt. Een vloercoating van Gietvloerdoehetzelf.nl bestaat uit twee componenten. Deze twee componenten moeten worden gemengd en vervolgens met een kwast en een roller op de ondergrond worden aangebracht. Zo simpel is het om zelf strakke epoxy vloercoatings aan te brengen! Uiteraard staan wij u met raad en daad terzijde. U kunt via onze site een uitgebreide handleiding en stappenplan bekijken  voor het aanbrengen van epoxy vloercoatings. Zo weet u zeker dat u het gewenste resultaat bereikt!