Gietvloer doe het zelf

One Stop Webshop

U bent een doe het zelver, particulier of ondernemer, en u wilt zelf een gietvloer, coatingsysteem of een meerlaagse epoxycoating aanbrengen? Gietvloerdoehetzelf.nl is de One Stop Webshop waar u voor een aantrekkelijke prijs allerlei topkwaliteit producten op dit gebied kunt krijgen. Naast onze oersterke coatings kunt u bij ons terecht voor primers, schraplagen, topcoatings en allerlei producten die uw vloer weer glans geven. Gietvloerdoehetzelf.nl werkt samen met gecertificeerde en gekwalificeerde leveranciers die hoogwaardige kwaliteit bieden aan consumenten en ondernemers.

Complete gietvloer en coating doe-het-zelf pakketten

Koop diverse complete doe-het-zelf pakketten zodat u geheel voorbereid met het juiste gereedschap aan de slag gaat. Onze overzichtelijke handleidingen helpen u bij de aanleg van een schitterende epoxy coating of gietvloer en zorgen ervoor dat u zelf over voldoende kennis beschikt om de klus te klaren. Naast een zeer ruime keuze uit honderden producten op het gebied van gietvloer- en  coatingapplicatie, kunt u uiteraard ook advies vragen aan onze technische adviseurs. Komt u er zelf niet helemaal uit of is de productinformatie of de handleiding voor u toch net iets te technisch? Vraag het de specialisten van Gietvloerdoehetzelf.nl.

Praktische adviezen voor het efficiënt aanleggen van gietvloeren en coatingsystemen
Het werken met onze coatingsystemen moet op een veilige manier gebeuren. Daarom verkopen wij ook producten die bescherming bieden aan iedereen die werkt met epoxycomponenten en andere kunststof vloeistoffen. U vindt in onze webshop tevens handige praktijkrichtlijnen omtrent het repareren en prepareren van de vloer waarop u werkt, handige informatie over droog- en uithardingstijden alsmede allerlei  weetjes die voor u als doe-het-zelver van belang zijn. Onze kennis en adviezen hebben we na ruim 15 jaar werken met kunststof vloeren voor u overzichtelijk op een rij gezet. Wij wensen u veel plezier met het aanbrengen van uw hoogwaardige vloerafwerking.

Mail ons op info@gietvloerdoehetzelf.nl voor vragen over onze producten of onze service.